Poštovani svi,

do 10.6. prikupljamo predprijave za novu grupu polaznika za Program osposobljavanja za obavljanje poslova voditelja  hrvanja. Više o programu možete pogledati i na našoj Internet stranici https://eu01.z.antigena.com/l/oJXagjZSg6gmpFd5p7-EoP21FkPQnZbFmcMxoXqoTzedR3Krz-OTXKlK7-eOUe1Yq~Xr2vWgpmDAH23deJiL28fjMut-2sjieQchK7jGrUZfHgfpicjGj4aTtHvsNknSTcvjf8ZPMbmP65UFhlgG-wb .

Ukoliko se prijavi dovoljan broj polaznika, prijemni ispit bi se mogao održati krajem ovoga mjeseca, a provedba zajedničkog općeg dijela nastave već tijekom idućeg mjeseca. U svakom slučaju, nakon prijave dovoljnog broja polaznika  pravovremeno ćemo Vas obavijestiti o svim detaljima vezanim za održavanje prijemnog ispita, upisa i početka provedbe programa osposobljavanja za iduću grupu polaznika.  Upisnicu možete naći ovdje: hrvanjeprijavnica-upisnica-1700

Ukoliko ste zainteresirani za program osposobljavanja za obavljanje poslova voditelja/voditeljice  hrvanja,  molim Vas da nam pošaljete popunjenu prijavnicu iz priloga (na mail kristina.rodic@kif.hr ) kao i dokumentaciju koja je potrebna za prijavu : kratki životopis, ispunjena prijavnica – upisnica u program osposobljavanja,  digitalna preslika domovnice,  digitalna preslika osobne iskaznice, digitalna preslika rodnog lista (izvadak iz matične knjige rođenih), digitalna preslika svjedodžbe ili diplome kao dokaz o prethodno završenoj srednjoj školi ili višoj, odnosno visokoj školi- za strane državljane potrebna  nostrifikacija svjedodžbe ili diplome, potvrda Hrvatskog hrvačkog saveza ili hrvačkog  kluba o minimalno 5 godina bavljenja hrvanjem.

Posebno smo zainteresirani da se na Program osposobljavanja jave kandidati: koji žele raditi kao treneri a nemaju odgovarajuću diplomu/potvrdu za rad sukladno Zakonu o sportu, iz hrvačkih klubova u kojima nema osposobljenih ili školovanih trenera, iz grappling klubova, te iz sredina u kojima  trenutno nema hrvačkih klubova.

Informacije vezane za nostrifikaciju svjedodžbe ili diplome možete vidjeti i na https://www.gov.hr/moja-uprava/obrazovanje/visoko-obrazovanje/priznavanje-inozemnih-obrazovnih-kvalifikacija/249

Ovim putem Vas obavještavam da i strani državljani mogu upisati program osposobljavanja za obavljanje poslova voditelja hrvanja pri Hrvatskom institutu za kineziologiju.
Cijena Programa osposobljavanja za obavljanje poslova voditelja/ice HRVANJA iznosit će okvirno 8.000,00 kuna (pod uvjetom da se upiše 15 polaznika). Minimalni broj polaznika za koji se planira otvoriti ova treća grupa je 10 polaznika. Plan je da se predavanja predviđena ovim Programom osposobljavanja odslušaju unutar 12-18 mjeseci.

Molimo Vas da se vaši kandidati, ako ih imate jave do 10.06.2022. godine, kako bi ih mogli pozvati na prijemni ispit.

Za sve ostale informacije i pojašnjenja, slobodno kontaktirate stručnog voditelja programa.

Sportski pozdrav,

Stručni voditelj programa

izv. prof. dr. sc. Mario Baić

Mob/Viber/WhatsApp: 00385912549418