Naši reprezentativci vratili su se iz Amanna, Jordan, gdje je u nedjelju završeno Prvenstvo svijeta u hrvanju za juniore (U20).

Najbolji rezultat ostvario je Mihael Lukač, član HK Zagreba koji je s 2 pobjede i 2 poraza zauzeo 8. mjesto u konačnom poretku u svojoj kategoriji do 77 kg u konkurenciji 26 hrvača, Tomsilav Brkan osvojio je 9. mjesto u kat. do 87 kg u konkurenciji 29 hrvača..

Od naših ostalih hrvača, Matej Rebić u kategoriji do 63 kg imao je jedan poraz od američkog hrvača Drurya  i time završio svoj nastup. Luka Ivančić u kategoriji do 67 kg svoju prvu borbu izgubio je od kasnijeg prvaka Egipćanina Alameldina, da bi od Luke u repesažu bolji bio Azerbejdžanac Abdullazade. Mihael Lukač prvo kolo bio je bolji od Poljaka Borysewicza, u drugom kolu pobijedio je Egipćanina Ahmeda, da bi u 1/4 finalu izgubio od Moldavca Soloveia, te kasnije u repeaažu od predstavnika AIN Abdulmasiha. Antonio Lukač je porazom od Rumuna Ignatescua završio svoj nastup u kat. do 82 kg, dok je Tomislav Brkan  u kat. do 87 kg također imao 2 pobjede i 2 poraza. U prvom kolu bio je bolji od srpskog hrvača Krstina, da bi u idućem kolu naletio na kasnijeg pobjednika, odličnog gruzijca Bolkvadzea. Tomislav je u repesažu bio bolji od Egipćanina Eldesoukya, ali ga je do borbe za medalju zaustavio Kirgistanac Zhanyshov, čim je Tomislav osvojio na kraju 9 mjesto u svojoj kategoriji.

Ako imamo na umu da je ovo Mihaelu tek početak nastupa u juniorskoj konkurenciji (uzrast do 20 godina) budući da još nema navršenih 18 godina ovo je odličan rezultat, a sigurni smo da će nas naše hrvačice i hrvači i u budućnosti razveseljavati s ovakvim pa i još puno boljim rezultatima.