Proteklog vikenda održano je 5. kolo Premijer Lige 2023, posljednje prije ljetne pauze.

Hrvači HK Petrinja na domaćem terenu bili su bolji od HK Sesvete pobjedom 6:4 i tako potvrdili vodeće mjesto na ljestvici .  U dva preostala susreta hrvači Sesvetskog Kraljevca bili su bolji od gostiju iz Varaždina, HK Vindije također  tijesnom pobjedom 6:4, dok su hrvači Hrvatskog Dragovoljca došli do prve pobjede protiv gradskih rivala HK Zagreb, također rezultatom 6:4.

Kompletne rezultate i tablicu možete pogledati na stranicama Premijer Lige 2023: Premijer prva hrvatska hrvačka liga – 2023. – Hrvatski hrvački savez (hhs.hr)

Premijer Liga se nastavlja na jesen, u listopadu, nakon seniorskog Prvenstva svijeta koje se održava u Beogradu krajem rujna.  Ove godine Premijer Liga je dosta izjednačena, što se može vidjeti kako iz rezultata mečeva posljednjeg kola, tako i cijele ovogodišnje lige. Nadamo se da će se tako i nastaviti, te da će publika koja prati mečeve uživo na Live streamu i u dvoranama i dalje uživati u atraktivnim mečevima. Do tada, na You Tube kanalu Premijer lige možete pogledati sve mečeve ovogodišnje  Premijer Lige.