Ekipa HK Vindija osvojila je naslov ekipnih Prvaka Hrvatske za 2020 godinu!!!

U posljednjem, 5. kolu ovogodišnje Premijer Hrvatske Hrvačke Lige Varaždinci su ugostili ekipu HK Sesvetski Kraljevec, direktnog konkurenta u odlučujućem susretu za naslov.

U napetom i neizvjesnom susretu, konačan rezultat po kategorijama bio je 5:5 u pobjedama, no sukladno Propozicijama Lige, zbog bolje razlike penalizacijskih bodova (ekipa HK VINDIJA bila je bolja rezultatom 24:20) pobjeda je pripala domaćinu.

Tom pobjedom Varaždinci su osigurali naslov Prvaka Hrvatske za 2020. godinu, što su u ovim ograničenim uvjetima proslavili nažalost bez prisutnosti gledatelja i navijača, ali svejedno je pao pobjednički šampanjac na strunjači nakon meča!

Ono što je posebno vrijedno je činjenica da je ekipa HK Vindija osvojila ovaj naslov isključivo oslanjajući se isključivo na domaće snage, odnosno svi hrvači koji su sudjelovali u ovom uspjehu potekli su iz samog kluba, bez ikakvih pojačanja sa strane.

Više detalja u priloženom biltenu i na stranici Lige, a Hrvatski hrvački savez ovom prilikom čestita ekipi HK VIndija na osvojenom naslovu u godini u kojoj slave 70 godina rada!!!

Izvještaj i rezultati: