Završen je 9. po redu Grand Prix “Zagreb Open”.
Nikad jači, nikad masovniji, a vremena nikada izazovnija. Unatoč dosta otkazivanja sudjelovanja u zadnji trenutak (prvenstveno zbog COVID-19 pandemije), ipak smo uspjeli ugostiti više od 160 hrvača iz 24 zemlje svijeta koji su proteklog vikenda pokazali iznimno kvalitetno hrvanje i svima nama ljubiteljima ovog najstarijeg olimpijskog sporta priuštili vrhunski hrvački spektakl u Dvorani 2 Doma Sportova u Zagrebu.
Naši reprezentativci ponovno su pokazali da imamo kvalitetu i širinu za velike stvari i vrhunske rezultate.
Najuspješniji su ove godine bili Filip Šačić ( 82 kg ) , član HK ” Sesvetski Kraljevec” koji je osvojio srebrnu medalju te pokazao odlično hrvanje i Ivan Lizatović ( 63 kg ) , član HK “Lokomotiva” koji je također bio odličan i došao je do brončane medalje.
Od naših sportaša u borbi za medalju još su bili i Domagoj Celiček ( 63 kg ) koji je broncu izgubio u direktnom srazu sa reprezentativnim kolegom Ivanom Lizatovićem, te Filip Smetko ( 87 ) koji je u borbi za broncu izgubio od odličnog reprezentativca Turske.
Kompletne rezultate s turnira možete pogledati ovdje (final_book-gp-zagreb-open-2022 ), a slike s turnira stižu uskoro.
Zadovoljni smo nakon odlično odrađenog turnira koji se polako pretvara u najveći i najjači na svijetu.
Pred našim reprezentativcima sada je međunarodni hrvački kamp u Poreču na kojem će sudjelovati preko 200 sportaša i trenera.
Čestitamo osvajačima medalja i svima koji su prikazali odlično hrvanje te nastupali pod našom zastavom!