Ministrica turizma i sporta gđa. Nikolina Brnjac , ugostila je danas u prostorijama Ministarstva turizma i sporta delegaciju HHS-a povodom osvajanja brončane medalje Filipa Šačića na Prvenstvu Europe za seniore održanom u Zagrebu, a na prijemu je bio prisurtan i državni tajnik gosp. Tomislav Družak.
Delegaciju HHS-a predvodio je predsjednik saveza gosp. Vladimir Bregović, a uz predsjednika HHS-a su osim već spomenutog laureata Filipa Šačića bili prisutni i Anton Đok – reprezentativni trener te Dinko Kremić – klupski trener.
Predsjednik saveza gosp. Valdimir Bregović zahvalio je ministrici Brnjac i državnom tajniku Družaku na dosadašnjoj velikoj pomoći resornog ministarstva, te je najavio nastavak kvalitetnog rada hrvača, trenera i Hrvatskog hrvačkog saveza i u budućnosti. Osim iznimne organizacije Europskog prvenstva, te osvajanja medalje, predsjednik Bregović istaknuo je brojne sportske kampove koji se održavaju u Hrvatskoj, posebno u gradu Poreču , na koje je izrazito ponosan.
Ministrica Nikolina Brnjac pohvalila je sistematičan i kvalitetan rad HHS, organizacijske sposobnosti i kontinuirano dobre rezultate.
Za očekivati je da će se i u budućnosti HHS kandidirati za organizaciju velikih sportskih manifestacija i natjecanja kao što je Prvenstvo svijeta u Zagrebu 2025. godine, a resorno ministarstvo izrazilo je potporu HHS-u u budućim akcijama i projektima.