Jučer su na strunjaču izašli Matej Mandić u kategoriji do 87 kg i Marko Koščević u kategoriji do 130 kg koji su izgubili svoje prve borbe na turniru i time ostali bez plasmana. Ipak, za bolje vijesti pobrinuo se naš Antonio Kamenjašević, koji je jučer u kategoriji do 77 kg odlično počeo pobjedom protiv Ukrajinca Zeinalova. No, u idućem kolu od Antonia bolji je bio Turčin Basar, koji je ušao u finale i tako omogućio Antoniu nastavak borbi u današnjem repasažu.
Antonio je ponovo odlično počeo današnji dan pobjedom na bodove 5:1 protiv francuskog predstavnika Ghanema, ali je onda u odlučujućoj borbi za broncu večeras  bolji od Antonia bio bugarski predstavnik Aik Mnatsakanian ( BUL ) koji je pobijedio Antonia rezultatom 4:0.
Antonio je tako s dvije pobjede i dva poraza osvojio odlično 5. mjesto i zamalo došao do medalje. Unatoč porazu, prikazao je odlično hrvanje.
U današnjem programu na strunjaču su izašla i naša preostala dva hrvača;  Filip Šačić u kategoriji do 82 kg i Pavel Puklavec u kategoriji do 72 kg .

Pavel  Puklavec je odlično startao, u  prvom kolu pobijedio je reprezentativca Moldavije V. Petica na bodove rezultatom (3:1). U četvrtfinalu je pobijedio odličnog reprezentativca Poljske G.Sahakyana tehničkim tušem (10:0), ali u polufinalu je na žalost izgubio od reprezentativca Mađarske R. Fritscha na bodove rezultatom  1:1.
Ulaskom u polufinale, Pavel Puklavec si je sutra u večernjem terminu, poslije 18:00h osigurao borbu za brončanu medalju gdje ga očekuje bolji iz dvoboja Finca i Srbina koji se prethodno bore u repasažu.
Filip Šačić je u prvom kolu pobijedio je Estonca Kaljola, ali je onda u 1/4 finalu u vrlo tijesnoj borbi izgubio od njemačkog predstavnika Eiselea rezultatom 3:3, na kriterije, a kako je Nijemac u slijedećem kolu ispao, tako je i Filip završio natjecanje.
Sutra iza 18 sati nadamo se da će Pavel Puklavec kao naš zadnji preostali hrvač imati dovoljno snage i sreće i da će uspjeti osvojiti željenu medalju. Svi navijamo za njega sutra!!!