Krema svjetskog hrvanja ovih dana nalazi se Poreču gdje se trenutno održava veliki hrvački trening kamp: World Wrestling Camp ( 25.05. – 08.06. ).

Na kampu sudjeluje oko 200 sportaša iz 17 država svijeta : Alžir, Bugarska, Španjolska, Finska, Francuska, Mađarska, Italija, Litva, Švicarska, Švedska, Armenija, Moldavija, Češka, Slovačka, Norveška, Estonija, Hrvatska, što porečki kamp svrstava u jedan od najvećih na svijetu. Sve navedene zemlje prepoznale su prije svega kvalitetu treninga, a onda i gastronomsku ponudu te ljepote Hrvatske.

Uz kompletnu Hrvatsku reprezentaciju u Poreču su brojni osvajači europskih, svjetskih i olimpijskih medalja, a za našu reprezentaciju ove pripreme su zamišljene kao odlična provjera za XIX .Mediteranske Igre koje će se od 26.-29. lipnja održati u Alžiru, Oran.

Ponosni smo na sve sudionike World Wrestling Camp – a u Poreču i sretni što nas najbolje svjetske reprezentacije odabiru kao destinaciju za pripremu svojih sportaša.

Prvi tjedan World Wrestling Camp-a je iza nas. Karakterizirali su ga odlični hrvački treninzi koji su se održavali svaki dan po jednom i to u dvije grupe.
Osim hrvanja radili su naši hrvači i na razvoju snage u teretani, izdržljivost su trenirali kroz trčanja i vježbe sa partnerom a osim svega navedenog sa trenerima su radili i na psihološkoj pripremi.
Djelić radne atmosfere s treninga pogledajte na priloženim fotografijama te na video linkovima niže:

https://fb.watch/dtzUSjsXQ_/

https://fb.watch/dtzvFdvNtQ/

https://fb.watch/dtzuWQo6SL/

https://fb.watch/dtzm1TTQQz/

https://fb.watch/dtzsHh5sMr/