20110402-PH-KAD-GR-178

Kalendar natjecanja HHS-a

KALENDAR NATJECANJA ZA 2020. GODINU

Odaberite:

Listopad

Datum Ime Uzrast Način Grad Država Vrsta
17. Prvenstvo Hrvatske za seniore GR 2020 seniori GR Gospić CRO Prvenstvo
24.-25. 2. kolo Premijer I HHL Lige 2020 seniori GR po gradovima domaćinima CRO Liga
24. Prvenstvo Hrvatske za mlađe dječake GR 2020 mlađi dječaci GR Zagreb CRO Prvenstvo
25. Prvenstvo Hrvatske za mlađe i starije djevojčice kadetkinje, juniorke, U23 i seniorke HŽ 2020 mlađe i starije djevojčicekadetkinje, juniorke, U23 i seniorke Varaždin CRO Prvenstvo
 

Kalendar natjecanja HHS-a za 2020.godinu

(rarevidirani - od 17.09. 2020. godine)

 

Kalendar HHS-a nije konačan, već je stalno podložan manjim promjenama tijekom godine, tako da su uvijek moguće njegove izmjene i dopune temeljem dobrih sugestija i trenutne situacije u Savezu. Prijedloge za njegove izmjene i dopune molimo dostaviti u pisanom obliku naslovljeno na  Stručno trenersku komisiju HHS-a.

Molimo hrvačke klubove Saveza  da kandidiraju za organizaciju pojedinih natjecanja  koja su pod oznakom natječaj kako se ona ne bi održavala stalno u Zagrebu, već bi se disperziralo na sve regije u cilju popularizacije hrvanja i u drugim sredinama.

Sukladno pozivima stranih reprezentacija za međunarodne pripreme i natjecanja, te odobrenju termina za pripreme u sklopu sporazuma HOO- HV, moguće su i izmjene i dopune kalendara.

 


S poštovanjem,
Darko Rogalo, prof.
(predsjednik Stručno trenerske komisije)


VAŽNI LINKOVI

United World Wrestling CELA (European amateur wrestling federation) Hrvatski Olimpijski Odbor KIF (Kineziološki fakultet u Zagrebu) Zagrebački športski savez Database

SPONZORI

JANAF-150x60 SITAL d.o.o. Hrvatska Elektroprivreda M pro sport