Slider-Neven4-manji Aktualnosti
05/08/2011

Seniori nastupaju na jakom međunarodnom turniru "Pytlasinski" u Poljskoj!

IMG_5377

Hrvatska hrvačka seniorska reprezentacija u sklopu priprema za predstojeće vrlo važno natjecanje, seniorsko SP u Istanbulu,  nalazi se na pripremama u Poljskoj, te također u sklopu tih priprema sudjeluje na jakom međunarodnom seniorskom turniru "PYTLASINSKI" koji se održava u gradu Radomu.

Danas, prvog dana natjecanja na strunjaču su izašli Ivan Lizatović u kat. do 55 g, Danijel Janečić u kat. do 66 kg, te teškaši Anton Đok i Marko Košćević u kat. do 120 kg. Prvobitno je bilo planirano da nastupi i Nenad Žugaj u kat. do 84 kg, no zbog lakše ozljede trbušnog zida odlučeno je da ne riskira pogoršanje ozljede, te je propustio nastup na ovom turniru, kojeg je, da podsjetimo, prošle godine osvojio.

Ivan Lizatović u prvom kolu pobijedio je njemačkog predstavnika, da bi u slijedećem kolu izgubio od Gruzijca, te tako završio nastup na turniru.

Danijel Janečić u prvom kolu pobijedio je turskog predstavnika, a u slijedećem kolu izgubio je od drugog turskog predstavnika i tako završio nastup.

Marko Koščević izgubio je od finskog hrvača u prvom kolu, dok je Antun Đok izgubio od odličnog turskog hrvača Grizela, koji je na kraju i osvojio turnir. Tako je Toni dobio šansu u repesažu, te je u prvoj repesažnoj borbi pobijedio Iranskog hrvača, da bi na kraju u borbi za broncu izgubio od Bjelorusa i osvojio 5. mjesto u konkurenciji 22 hrvača.

 

Sutra na strunjaču izlaze ostali naši hrvači; Tonimir Sokol u kat. do 60 kg, Neven Žugaj i Božo Starčević u kat. do 74 kg, te Siniša Hogač u kat. do 96 kg. Nadamo se da će uspješnim nastupom pokazati dobru formu pred SP.

 

Borbe uživo možete pratiti na slijedećem linku; http://www.zapasy.org.pl/Ziolkowski-i-Poland-Open-LIVE.html

a ždrijeb i rezultate mečeva možete vijeti ovdje:

http://www.almanach-sportu.pl/wydarzenia_klasyfikacja.php?id_wydarzenia=121

 

 

 

VAŽNI LINKOVI

United World Wrestling CELA (European amateur wrestling federation) Hrvatski Olimpijski Odbor KIF (Kineziološki fakultet u Zagrebu) Zagrebački športski savez Database

SPONZORI

JANAF-150x60 SITAL d.o.o. Hrvatska Elektroprivreda M pro sport