Slider-Neven4-manji Aktualnosti
05/09/2017

Produljenje javnog NATJEČAJA za upis polaznika u program osposobljavanja za obavljanje poslova voditelja/ice HRVANJA

osposobljavanje voditelja i trenera iz hrvanja

Hrvatski institut za kineziologiju produljio je javni NATJEČAJ za upis polaznika u program osposobljavanja za obavljanje poslova voditelja/ice HRVANJA (hrvanje grčko-rimskim načinom, hrvanje slobodnim načinom, hrvanje za žene, grappling, pankration..).

Hrvatski institut za kineziologiju (HIK), ustanova je za obrazovanje odraslih čiji je osnivač Kineziološki fakultet (KIF). Rok za prijave na ovaj natječaj je 29.rujna 2017. godine do 12.00 sati, a tekst natječaja sa svim dodatnim rokovima i objašnjenjima možete vidjeti u prilogu.

Sukladno aktualnom Zakonu o sportu i članku 10., osoba osposobljena za rad u sportu (instruktor, voditelj i sl.) smatra se osoba koja podučava građane osnovnoj tehnici pojedinog sporta, a osposobljena je za taj rad putem ustanove za osposobljavanje kadra u sportu.

Također, podsjećamo sve one koji su zainteresirani za upis na stručni studij Izobrazba trenera iz hrvanja (trogodišnji studij), da je rok za sve prijave ova srijeda.

Sve Vas bi zamolili da ove informacije prosljedite zainteresiranima  kandidatima.

Za sve ostale informacije slobodno kontaktirate izv. prof. dr. sc. Maria Baića i Nikolu Starčevića, mag. cin., profesore sa predmeta Hrvanje na Kineziološkog fakultetu.

Dokument produljenja NATJEČAJA možete pronaći ovdje:

VAŽNI LINKOVI

United World Wrestling CELA (European amateur wrestling federation) Hrvatski Olimpijski Odbor KIF (Kineziološki fakultet u Zagrebu) Zagrebački športski savez Wrestling database

SPONZORI

JANAF-150x60 SITAL d.o.o. Hrvatska Elektroprivreda M pro sport