Slider-Neven4-manji Aktualnosti
24/10/2018

Predprijave natječaja osposobljavanja za obavljanje poslova voditelja/ice hrvanja na Hrvatskom institutu za kineziologiju

Osposobljavanje voditelja iz hrvanja (Poreč)

Hrvatski institut za kineziologiju planira pokrenuti novu (drugu) grupu polaznika - programa osposobljavanja za obavljanje poslova voditelja/ice HRVANJA (hrvanje grčko-rimskim načinom, hrvanje slobodnim načinom, hrvanje za žene, grappling, pankration…).

Hrvatski institut za kineziologiju (HIK), ustanova je za obrazovanje odraslih čiji je osnivač Kineziološki fakultet. Sukladno aktualnom Zakonu o sportu i članku 10., osoba osposobljena za rad u sportu (instruktor, voditelj i sl.) smatra se osoba koja podučava građane osnovnoj tehnici pojedinog sporta, a osposobljena je za taj rad putem ustanove za osposobljavanje kadra u sportu.

Prva grupa polaznika programa osposobljavanja za obavljanje poslova voditelja/ice HRVANJA programa na Hrvatskom institutu za kineziologiju pri kraju je sa slušanjem predavanja i drugih svojih obveza, a imamo informacije da se o raspisivanju novog  natječaja za novu (drugu) grupu polaznika interesiraju neki novi kandidati.

Rok za predprijave na natječaj je 4.11.2018., a ako se na predprijavi javi dovoljan broj polaznika (10-15) planirano je da bi se natječaj otvarao od 5.-13.11.2018. godine, nakon toga slijedio bi prijemni,  a nastava bi se počela održavati  početkom prosinca.
 
Molimo sve zainteresirane da pošalju svoje predprijave do 4.11.2018. na e-mail: mario.baic@kif.hr ili na mobitel 0912549418.

U Vašem e-mailu molimo da navedite vaše ime i prezime, da ste zainteresirani za ovaj program, te nam pošaljite svoj e-mail i broj mobitela.

Više informacija potražite na :


http://hik-kif.eu/hrvanje/
 

 

VAŽNI LINKOVI

United World Wrestling CELA (European amateur wrestling federation) Hrvatski Olimpijski Odbor KIF (Kineziološki fakultet u Zagrebu) Zagrebački športski savez Wrestling database

SPONZORI

JANAF-150x60 SITAL d.o.o. Hrvatska Elektroprivreda M pro sport