Slider-Neven4-manji Aktualnosti
08/06/2017

Poziv za upis polaznika u program osposobljavanja za obavljanje poslova voditelja/ice HRVANJA

Fotka za trenerski seminar

Hrvatski institut za kineziologiju (HIK) pripremio je i raspisao javni NATJEČAJ za upis polaznika u program osposobljavanja za obavljanje poslova voditelja/ice HRVANJA (hrvanje grčko-rimskim načinom, hrvanje slobodnim načinom, hrvanje za žene, grappling, pankration..). Hrvatski institut za kineziologiju (HIK), ustanova je za obrazovanje odraslih čiji je osnivač Kineziološki fakultet, a tekst natječaja sa rokovima možete vidjeti u prilogu.

Sukladno aktualnom Zakonu o sportu i članku 10., osoba osposobljena za rad u sportu (instruktor, voditelj i sl.) smatra se osoba koja podučava građane osnovnoj tehnici pojedinog sporta, a osposobljena je za taj rad putem ustanove za osposobljavanje kadra u sportu.

Za sve ostale informacije slobodno kontaktirate izv. prof. dr. sc. Maria Baića i Nikolu Starčevića, mag. cin., profesore sa predmeta Hrvanje na Kineziološkog fakultetu.
 

VAŽNI LINKOVI

United World Wrestling CELA (European amateur wrestling federation) Hrvatski Olimpijski Odbor KIF (Kineziološki fakultet u Zagrebu) Zagrebački športski savez Wrestling database

SPONZORI

JANAF-150x60 SITAL d.o.o. Hrvatska Elektroprivreda M pro sport