Slider-Neven4-manji Aktualnosti
08/01/2019

Poziv na Redovnu Skupštinu UHTH i I. obavezni godišnji seminar za hrvačke trenere u 2019. godini

2018 01 09 central-croatia_krapinske_toplice_toplice_hotel_008

Poštovani kolegice i kolege treneri i sportski djelatnici,
                                                                                                                   

Udruga hrvačkih trenera Hrvatske (UHTH) u suradnji sa Hrvatskim hrvačkim savezom (HHS), Stručno trenerskom komisijom (HHS) i Kineziološkim fakultetom (KIF) u Zagrebu organizira I. obavezni godišnji seminar za trenere ( i Redovnu Skupštinu) koji će se održati 18. i 19. siječanja 2019. godine (petak i subota) u Hotelu Toplice, Antuna Mihanovića 2, Krapinske Toplice i Osnovnoj školi Krapinske Toplice, Zagrebačka ulica 12, 49217 Krapinske Toplice. 

Kompletan program ovoga I. seminara (sa satnicom i predavačima), zajedno sa još detaljnijim informacijama o terminu Skupštine i okruglog stola nalazi se u prilogu.

Od ovogodišnjih predavača izdvajamo g. Igora Petrenko, prof. (Bjelorusija). G. Igor Petrenko, prof. rođen je 1967. godine u Ukrajini; Igor Petrenko tri puta bio je brončani na europskim seniorskim prvenstvima, jednom je osvojio četvrto mjesto na seniorskom SP, dva puta je bio sudionik OI kao hrvač; od 2002. do 2014. godine radi kao asistent trener seniorske reprezentacije Bjelorusije ili kao trener Visoke sportske škole u Gomel regiji Bjelorusija; od 2014. do 2018. godine bio je prvi trener seniorske reprezentacije Bjelorusije, hrvači koje je vodio kao trener bjeloruske reprezentacije od 2014. godine do 2018. godine osvojili su 21 medalju na najvećim seniorskim natjecanjima uključujući i Olimpijske igre (EP, SP, OI); završio je Visoku trenersku školu i Fakultet fizičke kulture u Bjelorusiji, a od ove godine obavljati će poslove trenera mentora hrvatskih hrvačkih reprezentacija HHS-a)

Sudjelovanje na seminaru obavezno je za sve trenere iz Hrvatske svih uzrasnih kategorija, kao i za sve trenere pripravnike koji će na natjecanjima pomagati hrvačkim trenerima u vođenju hrvača na natjecanjima. Trener koji neopravdano ne prisustvuje seminaru neće moći dobiti godišnju licencu za rad i voditi hrvače na natjecanjima u zemlji i inozemstvu.  Opravdanje za eventualni izostanak trenera sa seminara dostavlja se od strane hrvačkog kluba trenera u pisanom i argumentiranom obliku na adresu UHTH prije početka seminara. Eventualni nedolazak trenera morati će se nadoknaditi i nadoplatiti.

Također, preporuča se da trenerskom seminaru prisustvuju svi hrvački treneri pripravnici, odnosno svi oni koji imaju u planu školovati se za hrvačke trenere. Također, na seminaru mogu prisustvovati i treneri hrvačkih saveza iz susjednih zemalja.

Svi sudionici seminara dužni su prije početka seminara uplatiti godišnju članarinu u iznosu od 350,00 kn (tristo kuna) po treneru, odnosno 50 eura po osobi za sudionike drugih/stranih nacionalnih federacija ili udruga. Iz navedene članarine podmiriti će se troškovi ovoga prvoga, ali i drugog obaveznog trenerskog seminara (koji je također uvjet za godišnju trenersku licencu) koji će se održati tijekom godine. Udruga hrvačkih trenera Hrvatske izdati će nakon svakog održanog seminara potvrde o sudjelovanju, te godišnju trenersku licencu.

Puni pansion sudionika (s petka 18. siječnja 2019. na subotu 19. siječnja 2019.) organiziran je u Hotelu Toplice, Antuna Mihanovića 2, 49217 Krapinske Toplice. Detalje o hotelu možete pronaći na web stranici www.toplice-hotel.hr. Seminarom će rukovoditi g. Pero Panić, a tehnički organizator biti će HK Vindija i gosp. Zvonko Očić, prof.

S poštovanjem,

Udruga hrvačkih trenera Hrvatske

VAŽNI LINKOVI

United World Wrestling CELA (European amateur wrestling federation) Hrvatski Olimpijski Odbor KIF (Kineziološki fakultet u Zagrebu) Zagrebački športski savez Database

SPONZORI

JANAF-150x60 SITAL d.o.o. Hrvatska Elektroprivreda M pro sport