Slider-Neven4-manji Aktualnosti
10/01/2018

Poziv na godišnji sudački seminar i redovnu godišnju skupštinu UHSH

Udruga hrvačkih sudaca Hrvatske i Sudačka komisija HHS-a objavljuje poziv na godišnji sudački seminar i na redovnu godišnju skupštinu UHSH koji će se održati u subotu, 20.01.2018. godine u Krapinskim Toplicama s početkom u 09.00 sati u hotelu Toplice, Antuna Mihanovića 2.

Sudjelovanje na seminaru obavezno je za sve suce hrvanja iz Hrvatske (svih nacionalnih i međunarodnih kategorija). Tijekom seminara održat će se i teorijski ispit za nove suce hrvanja, te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da mogu pristupiti tom ispitu, pod uvjetom da dobro poznaju međunarodna pravila hrvanja. Također, nije uvjet, ali je poželjno da su kandidati za suce hrvanja aktivni ili bivši hrvači, odnosno hrvački radnici.

Seminarom će rukovoditi predsjednik Sudačke komisije HHS-a Zvonko Očić i predsjednik UHSH Davor Petanjek.

Pozivi s detaljnom satnicom i rasporedom te ostalim informacijama su priloženi.

Na sudački seminar na kojem će se analizirati i pojašnjavati posljednje izmjene u međunarodnim pravilima hrvanja  dobrodošli su osim sudaca i svi ostali hrvački radnici.

VAŽNI LINKOVI

United World Wrestling CELA (European amateur wrestling federation) Hrvatski Olimpijski Odbor KIF (Kineziološki fakultet u Zagrebu) Zagrebački športski savez Wrestling database

SPONZORI

JANAF-150x60 SITAL d.o.o. Hrvatska Elektroprivreda M pro sport