Slider-Neven4-manji Aktualnosti
04/03/2018

Pavel Puklavec, Tomislav Hader zlatni, Karlo Kodrić, Ante Milković srebrni, Marko Ivančić, Anton Borčić brončani na UWW turniru „Austrian Junior open“ u Gotzis-u (Austrija)

2018 03 03 Ausria open juniori

Hrvatska hrvačka juniorska reprezentacija sudjelovala je u subotu 03. ožujka u austrijskom gradu Gotzis-u na UWW međunarodnom turniru „Austrian junior open 2018“.

Pavel Puklavec je nastupio u težinskoj kategoriji do 77 kg. ubilježio je pet pobjeda te bez poraza osvojio 1. mjesto, Tomislav Hader je u težinskoj kategoriji do 87 s tri pobjede i jednim porazom također osvojio 1. mjesto.

Karlo Kodrić je u težinskoj kategoriji do 82 kg, s četri pobjede i jednim porazom osvojio 2.mjesto, kao i Ante Milković u težinskoj kategoriji do 130 kg, koji je do srebrne medalje došao s dvije pobjede i jednim porazom.

Treće mjesto na ovom turniru osvojili su Marko Ivančić, ubilježivši tri pobjede i dva poraza i Anton Borčić isto s tri pobjede i dva poraza.

Reprezentaciju u Austriji vodili su trener juniorske reprezentacije Anton Đok i trener Mario Đok, na turniru je sudio međunarodni sudac Marko Perić.

Bilten s turnira možete pregledati ovdje:

VAŽNI LINKOVI

United World Wrestling CELA (European amateur wrestling federation) Hrvatski Olimpijski Odbor KIF (Kineziološki fakultet u Zagrebu) Zagrebački športski savez Wrestling database

SPONZORI

JANAF-150x60 SITAL d.o.o. Hrvatska Elektroprivreda M pro sport