Slider-Neven4-manji Aktualnosti
06/11/2019

ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE POVODOM OSVAJANJA SREBRNE MEDALJE VJEKOSLAVA LUBURIĆA NA SP U23

69777461_3649636605062218_1864585825933590528_n

Povodom osvajanja srebrne medalje Vjekoslava Luburuća na netom završenom Prvenstvu svijeta u hrvanju za mlađe seniore U23 održanom u Budimpešti,  sinoć, 05.11. održana je konferencija za medije na kojoj su uz novinare i brojne goste sudjelovali predsjednik HHS-a Vladimir Bregović, pročelnik gradskog ureda za sport i mlade Milan Pavelić, Darko Vučić - načelnik sektora za razvoj športa, Siniša Krajač - pomoćnik glavnog tajnika HOO-a i naravno Vjekoslav Luburić - viceprvak svijeta.

Moderator konferencije bio je Dinko Kremić - predsjednik HK Sesvetski Kraljevec.

U ugodnoj atmosferi nakon pozdravnih govora gosti su se podružili na prigodnom domjenku. Foto galeriju s konferencije možete pogledati niže, a mi se na kraju možemo samo zahvaliti našem Vjeki na sreći i radosti koju nam je pružio i uživati u veličanstvenim trenucima kroz koje prolazi hrvatsko hrvanje.

Fotogalerija

VAŽNI LINKOVI

United World Wrestling CELA (European amateur wrestling federation) Hrvatski Olimpijski Odbor KIF (Kineziološki fakultet u Zagrebu) Zagrebački športski savez Database

SPONZORI