Slider-Neven4-manji Aktualnosti
20/07/2011

Mijo Marjanović i Alen Belušić postali su novi međunarodni suci hrvanja!

20110612-Budva-skupna01

S velikim zadovoljstvom objavljujemo vijest da su naša dva suca hrvanja, Mijo Marjanović iz Petrinje, te Alen Belušić iz Koprivnice postali novi međunarodni suci hrvanja!!!!

Naime, ovih dana u kancelariju HHS-a stigla je službena obavijest od strane FILA da su Mijo i Alen uspješno položili teoretski i praktični dio ispita za međunarodne suce hrvanja III kategorije, ispit kojeg su polagali početkom lipnja tijekom na Prvenstvu Mediterana koje se održavalo u Budvi.

Ovime se usporedo sa jačanjem i razvojem naših hrvačkih reprezentativnih selekcija i sve većom kvalitetom naših hrvača (što je prepoznato i na međunarodnom planu) uspješno nastavlja razvoj i jačanje naše hrvačke sudačke organizacije, koja tako danas broji čak 19 međunarodnih sudaca hrvanja raznih međunarodnih kategorija.

Nadamo se da će i ubuduće i još neki naši mladi i perspektivni suci hrvanja svojim učenjem, radom i zalaganjem također zaslužiti priliku za napredovanje, te da će je kao sada Mijo i Alen, te ostali suci prije njih dvojice uspjeti iskoristiti.

 

Mijo i Alen, čestitamo!!!!!

 

 

VAŽNI LINKOVI

United World Wrestling CELA (European amateur wrestling federation) Hrvatski Olimpijski Odbor KIF (Kineziološki fakultet u Zagrebu) Zagrebački športski savez Database

SPONZORI

JANAF-150x60 SITAL d.o.o. Hrvatska Elektroprivreda M pro sport