Slider-Neven4-manji Aktualnosti
16/08/2019

Juniori nastupaju na SP u Estoniji

Tallinn2019-Smetko-Kang

Naši juniori Pavel Puklavec, Karlo Kodrić i Filip Smetko nastupaju danas i sutra na juniorskom Prvenstvu svijeta koje se ovih dana održava u Estonskom glavnom gradu Tallinnu. Uz gore spomenute hrvače, ostatak naše delegacije čine trener reprezentacije Anton Đok i sudac Mario Petrak.

U kategoriji do 87 kg na strunjaču je danas od naših hrvača izašao Filip Smetko koji je u prvom kolu tehničkim tušem (14:4) pobijedio korejskog hrvača Kanga, da bi u drugom kolu od njega bio bolji odličan turski predstavnik Tan na bodove (1:4). Turčin je još uvijek u natjecanju te ukoliko uđe u finale Filip će kroz repesaž dobiti priliku sutra nastaviti natjecanje.

Sutra ujutro u 10:30 sati na strunjaču izlaze naši brončani hrvači s juniorskog Prvenstva Europe u Španjolskoj; Pavel Puklavec u kat. do 72 kg koji u prvom kolu hrve s Japancem SUGAWAROM (borba br. 638 na strunjači B) te Karlo Kodrić u kat. do 82 kg koji ide na Poljaka SZYMONOWICZA (borba br. 708, strunjača D). Poželimo im sreću!

Borbe uživo možete pratiti na UWW stranicama, na linku: https://unitedworldwrestling.org/event/world-championships-23?tab=results 

 

VAŽNI LINKOVI

United World Wrestling CELA (European amateur wrestling federation) Hrvatski Olimpijski Odbor KIF (Kineziološki fakultet u Zagrebu) Zagrebački športski savez Database

SPONZORI

JANAF-150x60 SITAL d.o.o. Hrvatska Elektroprivreda M pro sport