Slider-Neven4-manji Aktualnosti
09/07/2017

Ivan Huklek peti, Danijel Janečić sedmi Ivan Lizatović trinaesti na vrlo jakom UWW međunarodnom turniru „Poland open, memorial memorial Wladysawa Pytlasinskoga 2017“

Jučer i danas, 08. i 09. srpnja. 2017. u Varšavi (Poljska) održan je UWW Međunarodni turnir u hrvanju grčko rimskim načinom za seniore „Poland open, memorial Wladysawa Pytlasinskoga“.

U sastavu hrvatske hrvačke reprezentacije  na turniru su nastupili Ivan Lizatović u tež. kat. do 59 kg. Danijel Janečić u tež. kat. do 71 kg i Ivan Huklek u tež. kat. do 85 kg.


Evo i rezultata:
Ivan Huklek na ovom izuzetno jakom turniru osvojio je 5. ili 3. mjesto. od 23 hrvača
U kvalifikacijskom predkolu pobjedio je Rusa Marsana Dognehieva 4:2 na bodove, u 1/8 finala Kineza Zhao Hal Juna 4:3 na bodove, u 1/4 finala svladao je Turčina Ali Chengiza 3:1 na bodove, u polu finalu gubi od Mađara Viktora Lorinza, a u borbi za brončanu medalju poražen je na bodove od Gruzijca Roberta Kobliashvilija.


Danijel Janečić težinska kategorija do 71 kg 7. mjesto. od 30 hrvača
U kvalifikacijskom predkolu pobjeđuje Bjelorusa Antona Korbaua 4:2 na bodove, u 1/8 finala Kirkizstanca Nurgazy Asangulova tehničkim tušem 8:0, u 1/4 finala gubi od Njemca Franka Stablera na bodove 0:4 te u repasažu od Shamagia Bolkvadzea iz Gruzije na bodove 2:5.


Ivan Lizatović težinska kategorija do 59 kg. 13. mjesto od 23 hrvača
U kvalifikacijskom predkolu pobjeđuje Poljaka Przemyslava Piateka 4:1 na bodove, u 1/8 finala gubi od Japanca Shimigua Ote, te u repasžu od Turčina Rustama Hameta.


Reprezentaciju je na turniru vodio trener Davor Lukić, a već sutra reprezentacija putuje 100 kilometara južnije na međunarodne hrvačke pripreme u poljski olimpijski centar Spala.
 

 

VAŽNI LINKOVI

United World Wrestling CELA (European amateur wrestling federation) Hrvatski Olimpijski Odbor KIF (Kineziološki fakultet u Zagrebu) Zagrebački športski savez Wrestling database

SPONZORI

JANAF-150x60 SITAL d.o.o. Hrvatska Elektroprivreda M pro sport