Slider-Neven4-manji Aktualnosti
06/07/2018

Iva Gerić 7. na Kadetskom prvenstvu Svijeta u Zagrebu

UWW_Logo_800x600

Današnjim danom na Svjetskom prvenstvu završile su borbe kadetkinja.

Iva Gerić u repasažu nije uspjela dobiti mogućnost da se bori za brončanu medalju, no budući da je u porazu protiv Bjeloruskinje napravila aktivne bodove, uz dvije pobjede iz kvalifikacija i osmine finala, na kraju je u ukupnom plasmanu završila na odličnom 7. mjestu.

Kadetska reprezentacija na Svjetskom prvenstvu, današnjim danom, startala je s 3 pobjede.

Luka Malobabić u tež. kat. do 65 kg u kvalifikacijskom kolu pobijedio je Grka Nikoluposa 9:6 na bodove, u osmini finala bolji od Luke je bio Nijemac Bellscheidt.

Kristian Lukač u kategoriji do 80 kg. u 1/16 finala tehničkim tušem pobijedio je Bugara Aleksieva, u osmini finala poražen je od Armenca Khachatryana. Armenac ulazi u finale, tako da Kristiana u prvom kolu repasaža sutra očekuje Predstavnik Srbije Vuković.

David Ivanjko startao je isto pobjedom tehničkim tušem protiv Japanca Watanabea, u osmini finala bolji od njega bio je Turčin Bakir, koji ulazi u finale tako da će David isto dobit priliku u prvom kolu repasaža protivv Gruzijca Gokadzea.

Sutra u tež. kat 60 kg. nastupa i Luka Prihistal kojeg u kvalifikacijskom kolu čeka Rus Karasev.

U kategoriji do 71 kg Damjan Bezjak hrva protiv Finca Ahole, u kategoriji do 92 kg Emil Osmanagić nastupa protiv Kirgistanca Raimalya.

Borbe počinju u 10:30 h.

 

 

 

VAŽNI LINKOVI

United World Wrestling CELA (European amateur wrestling federation) Hrvatski Olimpijski Odbor KIF (Kineziološki fakultet u Zagrebu) Zagrebački športski savez Database

SPONZORI

JANAF-150x60 SITAL d.o.o. Hrvatska Elektroprivreda M pro sport