Slider-Neven4-manji Aktualnosti
17/06/2011

Informacija Športske gimnazije u Zagrebu

 

Športska gimnazija u Zagrebu povodom preseljenja na novu adresu objavljuje informaciju o mogućem smještaju učenika športaša u učenički dom Športske gimnazije u Zagrebu: 

 

Od početka drugog obrazovnog razdoblja Športska gimnazija djeluje na lokaciji Selska cesta 119. S tim preseljenjem, učenički dom je postao dio Športske gimnazije i radi pod istim nazivom.

Športska gimnazija je opća gimnazija za učenike sportaše. Djeluje od 1994. godine i cilj joj je unaprijediti školovanje učenika koji se, osim obrazovanjem, ozbiljno bave i sportom.

Kako nekolicina učenika osmog razreda osnovne škole odluči nastaviti školovanje u Zagrebu zbog prelaska u neki od zagrebačkih klubova, mišljenja smo da bi smještaj u učeničkom domu u sklopu Športske gimnazije bilo najbolje rješenje za njih i njihove roditelje.

Cijena smještaja u učenički dom za državljane Republike Hrvatske iznosi 630 kn mjesečno. U cijenu su uključeni smještaj, prehrana i stručno – pedagoški nadzor 24 sata dnevno.

Korisnici doma mogu i ne moraju biti polaznici Športske gimnazije. Prioritet pri upisu u dom imati će učenici sportaši.

Molimo Vas da obavijestite nacionalne športske saveze o navedenom kako bi učenicima športašima omogućili što kvalitetniji nastavak školovanja.

Ujedno Vas molimo da naglasite nacionalnim športskim savezima da, pri izdavanju potvrda za upis učenika u više razrede, navedene potvrde izdaju isključivo na temelju športskih postignuća.

 

S poštovanjem,


Ravnatelj
Slobodan Matković, prof.


 

VAŽNI LINKOVI

United World Wrestling CELA (European amateur wrestling federation) Hrvatski Olimpijski Odbor KIF (Kineziološki fakultet u Zagrebu) Zagrebački športski savez Database

SPONZORI

JANAF-150x60 SITAL d.o.o. Hrvatska Elektroprivreda M pro sport