Slider-Neven4-manji Aktualnosti
12/06/2011

Hrvatska seniorska reprezentacija ekipno prva na Prvenstvu Mediterana!

20110612-Budva-skupna01

Naši hrvači ostvarili su izvanredan uspjeh na netom završenom Prvenstvu Mediterana u hrvanju!

U konkurenciji 50 hrvača iz 11 zemalja naši reprezentativci nadmoćno su osvojili ekipno prvo mjesto sa 7 medalja (5 zlata, jedno srebno i jedna bronca), tj. svaki od naših hrvača vraća se kući s medaljom oko vrata!

Zlatni su bili Ivan Lizatović, Tonimir Sokol, Božo Starčević, Nenad Žugaj i Siniša Hogač, srebro je osvojio Marko Koščević, dok je brončani bio Danijel Janečić!.

U privitku se nalaze kompletni službeni rezultati s Turnira, uz napomenu da je u ekipnoj tablici na zadnjoj stranici biltena napravljena greška u  ekipnom plasmanu prilikom izračuna bodova; Naime, budući da je organizator suprotno pravilima FILA bodovao više od jednog (najbolje plasiranog natjecatelja)  u jednoj težinskoj kategoriji, time je ekipa Srbije, koja je jedina nastupila na turniru s više od jednog hrvača u kategoriji, prema tako zbrajanim bodovima upisana kao ekipno prva, iako ima osvojenu samo jednu zlatnu i četiri brončane medalje.

Čestitamo našim hrvačima!

 

VAŽNI LINKOVI

United World Wrestling CELA (European amateur wrestling federation) Hrvatski Olimpijski Odbor KIF (Kineziološki fakultet u Zagrebu) Zagrebački športski savez Database

SPONZORI

JANAF-150x60 SITAL d.o.o. Hrvatska Elektroprivreda M pro sport