Slider-Neven4-manji Aktualnosti
07/06/2018

Hrvači se vraćaju sa Prvenstva Europe U23 sa srebrom i dva 5. mjesta

IvanHuklek-Istanbul2018-PE_U23-2ndplace-02

Hrvatska hrvačka reprezentacija u sastavu Antonio Kamenjašević, Filip Šačić i Ivan Huklek, te trenerom Antonom Đokom danas se vraća iz Istanbula sa odličnim rezultatima, jednom srebrnom medaljom (Ivan Huklek) i s dva  peta mjesta (Antonio Kamenjašević i FIlip Šačić).

Ivan Huklek ponovo nas je sve razveselio još jednim velikim uspjehom u uzrastu mlađih seniora (do 23 godine) osvajanjem srebrne medalje u kategoriji do 87 kg. Iako je Azerbejdžanac Abbasov ovog puta bio malo bolji, ne sumnjamo da će nas Ivan u budućnosti još puno puta razveseliti.

Iako su medalje ovog puta zamalo izmakle Antoniu i Filipu, njihov rezultat (5. mjesto u Europi) je također više nego hvale vrijedan rezultat.

Naravno,  posebno smo ponosni na srebrnog Ivana ali čestitamo svim dečkima na odličnom uspjehu,  kao i treneru reprezentacije i njihovim klupskim trenerima.  Od ove generacije mladih hrvača još puno očekujemo i sigurni smo da će im ovi rezultati biti podstrek za budućnost.

VAŽNI LINKOVI

United World Wrestling CELA (European amateur wrestling federation) Hrvatski Olimpijski Odbor KIF (Kineziološki fakultet u Zagrebu) Zagrebački športski savez Wrestling database

SPONZORI

JANAF-150x60 SITAL d.o.o. Hrvatska Elektroprivreda M pro sport