Slider-Neven4-manji Aktualnosti
19/02/2018

Delegiranje sudaca za veljaču i ožujak 2018

Sudačka komisija HHSa objavljuje liste delegiranje sudaca za domaća natjecanja u veljači i ožujku.

 

NOVO: Dodano je delegiranje za PH za kadete (Zagreb, 04.03.2018.) i za PH za starije dječake (Brezovica, 17.03.2018.)!!!

 

Suci koji su delegirani na pojedino natjecanje a na kojem su iz opravdanih razloga eventualno spriječeni sudjelovatii, dužni su kontaktirati pričuve sa liste, dogovoriti zamjenu za to natjecanej te o tome mailom obavijestiti predsjednika komisije Zvonka Očića i tajnika UHSH Marka Perića.

Također, svi suci koji nisu delegirani na pojedino natjecanje ohrabruju se da dolaze na nadolazeća natjecanja i turnire, jave se glavnom sucu natjecanja i biti će im omogućeno da sude i stječu praksu na stunjači.

Kandidati za suce pripravnike koji su u siječnju polagali teorisjki dio ispita za nove suce hrvanja (i kojeg su uspješno položili) biti će pravovremeno obaviješteni o točnom terminu polaganja praktičnog dijela ispita, ali i na njih se odnosi preporuka da ukoliko su u mogućnosti dođu na pojedino natjecanje gdje će biti raspoređeni uz iskusnije kolege kako bi što prije počeli stjecati neophodnu praksu i iskustvo.

VAŽNI LINKOVI

United World Wrestling CELA (European amateur wrestling federation) Hrvatski Olimpijski Odbor KIF (Kineziološki fakultet u Zagrebu) Zagrebački športski savez Database

SPONZORI

JANAF-150x60 SITAL d.o.o. Hrvatska Elektroprivreda M pro sport