Slider-Neven4-manji Aktualnosti
29/03/2016

Antonio Kamenjašević osvojio srebro na Prvenstvu Europe u hrvanju U-23!

20160329-PE_U-23-Kameni-01

Odlične vijesti stižu iz Bugarskog grada Ruse, gdje se održava Prvenstvo Europe u hrvanju za mlađe seniore (do 23 godine);

mladi 19-godišnji Antonio Kamenjašević, član hrvačkog kluba "Metalac" iz Zagreba osvojio je drugo mjesto i srebrnu medalju u kategoriji do 71 kg!!!

Nakon što je u prijepodnevnom dijelu programa sa četiri pobjede ušao u finale, ipak je od njega bolji bio Turčin Basar, koji je osvojio zlatnu medalju pobjedom 8:0.

No, i ova srebrna medalja mladog Antonia je izvanredan uspjeh, imajući na umu da je on kao 19-godišnjak bio najmlađi od svih finalista i da je nakon svjetskog kadetskog srebra i ovim rezultatom potvrdio da je svjetska klasa i budućnost hrvatskog hrvanja.

Ostala dva naša reprezentativca, Tony Brala u kat. do 59 kg i Filip Šačić u kat. do 80 kg nisu ovog puta bili tako uspješni te su se porazima u prvim kolima oprostili od daljnjeg natjecanja.

 

Naša ekipa vraća se iz Bugarske u Zagreb avionom u četvrtak, 31.03. u 19:35 sati te pozivamo sve prijatelje hrvanja da dođu u zagrebačku zračnu luku čestitati srebrnom Antoniu!

VAŽNI LINKOVI

United World Wrestling CELA (European amateur wrestling federation) Hrvatski Olimpijski Odbor KIF (Kineziološki fakultet u Zagrebu) Zagrebački športski savez Database

SPONZORI

JANAF-150x60 SITAL d.o.o. Hrvatska Elektroprivreda M pro sport